EPT-systemet er det mest og best dokumenterte elektroosmose-systemet i verden, og bl.a. det eneste i Norge som er evaluert av Norges Byggforskningsinstitutt (BYGGFORSK) –  fra 1999 til 2005. 

NOVA Award Winner

Vårt EPT-system er en av over 90 innovasjoner fra 14 land som har mottatt den annerkjente NOVA Award for betydelig innovasjon innen byggebransjen.

LES MER

Patenter

Vårt EPT-system er det elektroosmose-systemet i verden med flest patenter innen feltet.

LES MER

University of Wisconsin-Milwaukee, US

Uavhengig forskningsrapport utført av University of Wisconsin-Milwaukee (Mechanical Engineering Department). Undersøkelsen viser at EPT-systemet er en av de mest effektiv radonsperrene.

LES MER

Byggforsk

EPT-systemet har gjennom 20 år gjennomført flere nøytrale forsknings- og testprosjekter sammen med BYGGFORSK. Representant for EPT-systemet var Hasse Halvorsen, som i dag er ansatt i Fuktstopper / Scandinavian Transistor AS.

LES MER

US Army Corpse of Engineeres

EPT-systemet er den mest foretrukne løsningen for fuktsikring av underetasjer og konstruksjoner som utsettes for kapillær fuktinntrenging for US Army Corpse of Engineeres.

LES MER

IKM Laboratorium

Forskningsprosjekt med EPT-systemet sammen med IKM Laboratorium - selskap i IKM Gruppen, multidisiplin-leverandør til olje- og offshoreindustrien.

LES MER