Fuktbefaring med rapport

En fuktbefaring av kjeller er første steg for å kunne gjøre en kartlegging av fuktproblematikken i kjeller og konstruksjon. Fuktbefaringen resulterer i en befaringsrapport med forslag på videre prosess, og ett uforpliktende pristilbud og løsningsbeskrivelse om vi finner det hensiktsmessig. Befaringen innebærer visuell inspeksjon, indikasjonsmålinger av fukt og i enkelte tilfeller RF-målinger (måling av Relativ fuktighet 5 cm inn i mur) og bruk av termografi. Kontakt oss for utforpliktende fuktbefaring! 

Befaringsrapporten er ment som en overordnet analyse av det eventuelle fuktproblemet i kjeller og konstruksjon, og skal være et bidrag for vurderingen om elektroosmose vil være en hensiktsmessig fuktsikring, pris og eventuell beskrivelse av fuktsikringen, og om det eventuelt er nøvendig med en fuktregistrering – en mer omfattende kartlegging, analyse og tilstandsrapport av fuktproblemet. En befaring tar som regel mellom 30 og 60 minutter.

Erfarne innen fuktbefaring av kjeller

Fuktbefaring.

På en fuktbefaring er det enkelt å kunne identifisere fuktproblemer gjennom visuell inspeksjon og lukt. Målingene gjøres mer for å kunne kartlegge fuktårsak.

Våre befaringsmenn utfører flere hundre fuktbefaringer i løpet av ett år, og har bred erfaring og kunnskap innen feltet. I tilfeller vi tar oss betalt for en fuktbefaring, tilbakebetales dette beløpet ved en eventuellt installasjon av elektroosmose.

Om vi mener at en fuktbefaring ikke gir oss nok informasjon for å kunne kartlegge og avgjøre fuktforhold, årsaker og løsning, så vil vi anbefale å gi videre med en mer omfattende og detaljert Fuktregistrering av kjeller og konstruksjon.

Vi holder til på Østlandet, men utfører fuktbefaringer over stort sett hele Norge – i alle type konstruksjoner av mur og betong, ikke kun kjellere.

Be om befaring og fuktanalyse av kjeller her! Eller ring 926  62 666.